Leiden

Leiden

De leider leidt

U bent de DGA, CEO of topmanager. De beslisser. U wordt geacht zijn of haar organisatie vooruit te brengen. Lukt het een beetje? Voelt u aandrang tot verandering? Of gaat uw concurrent voorop? Er moet iets gebeuren. Maar wat en waarheen? En hoe blijft u in control?

Op uw stoel gaan wij niet zitten. We halen u er wel uit. De eerste in uw organisatie die in beweging komt, dat bent u. U onderzoekt en onderkent uw innovatievermogen en leervaardigheid. Dat van u en uw organisatie. Een (uw) organisatie leren leren en innoveren is geen vanzelfsprekendheid. Er is kennis, bekwaamheid en controle voor nodig. Onvermijdelijk komen daarbij de essentiƫle eigenschappen van het leiderschap in beeld. De transactionele en transformationele aspecten en het kwartet van directief, overtuigend, participerend en delegerend leiderschap. U bent geen goeroe, u wordt het niet. Wel een leider. Na u leren zij leren en innoveren.

Innovatief Leren Leren ondersteunt leiders bij lerende innovatieprocessen om te komen tot een voorspelbaar resultaat in een beheersbaar proces, dat manageble en accountable is.