6 september 2017

Wegens succes herhaald: De week van je loopbaan (18-24 september)

Wegens succes herhaald

Botswana (foto: Bram van den Oudenalder)

 

Weer terug van vakantie en uitgerust voor de komende maanden? Met daarin bijvoorbeeld een functioneringsgesprek of hei-sessie over je huidige werkzaamheden? Of juist de zaken die je graag zou willen gaan doen? Omdat je al zo lang doet wat je aan het doen bent en wel eens wat anders wil?

Begon het tijdens de vakantie al te kriebelen of te zeuren in je achterhoofd? En dacht je… straks weer terug op die zelfde plek. Dan is september de uitgelezen maand om samen met een loopbaanprofessional jouw situatie eens onder de lopen te nemen. En verder te onderzoeken waarom doe je wat je doet en vanuit welke drijfveren je dat doet. En of je dan nu ook echt doet waar je goed in bent en blij van wordt?

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 18 t/m 24 september 2017. Maak in deze week vrijblijvend kennis met mij als Noloc loopbaanexpert en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

 

Wil je beweging in je loopbaan?

Ben je zoekend in je huidige werk? Of wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je kan nadenken over je werk en daar eens met een professional over te sparren.

Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. En als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt.

 

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een carrièreswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing?

Veel vragen dus  waar je met een loopbaanprofessional over kunt sparren tijdens het vrijblijvende gesprek van 45 minuten.

 

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

 

Heb jij behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach?

Als loopbaanprofessional help ik je jouw doel(en) scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft of weer komt.

Ook ik heb tijdens de week de Loopbaan op 18, 19 en 20 september speciaal voor jou ruimte in mijn agenda voor een gesprek.
Ik nodig je graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken door een mail te sturen naar

marga@innovatieflerenleren.nl

Ik hoop je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Vol = vol dus mail mij nu direct voor het maken van een afspraak!